Nieuwtjes

Februari 2024

** LET OP!! **

Er is GEEN VERZENDING!! vanaf vrijdag 9 tot en met vrijdag 16 Februari🤷‍♀️

😃Je kunt wel bestellingen plaatsen en deze zullen daarna in volgorde van binnenkomst verzonden worden. Gebruik code 'vertraging24' voor gratis verzending binnen NL en 5% korting

* alleen bij minimum besteding van 35 Euro

* dit geld niet voor al gedane bestellingen

* wij vullen geen codes met terugwerkende kracht in

​​​​​​​

(or 'delay24' for free international shipping, %5 of , only with minimum order of 125 Euro)

 

 

tapeSter.jpg

Juli 2020

 

Nog zoveel mooie sales items in de webshop te vinden! Maar nog maar een paar dagen voordat wij er even tussenuit gaan...
Bestel jouw koopjes voor donderdag 23 juli , 12uur ´s middags en ze worden  nog verzonden. Bestel je daarna, gaan ze in de loop van week 33 (vanaf 10 Augustus) weer op de post (in volgorde van binnenkomst).

Om het nog mooier te maken; bestellingen boven de 100 Euro kunnen 15% EXTRA  korting krijgen met de code;
15procent

Let op;
- dit geld niet voor al gedane bestellingen
- bestellingen na 12 uur 's middags op 23 juli worden pas na 10 augustus weer verzonden.

tapeSter.jpg

27 December 2019

 

 

Wintersale is begonnen!!

 

 

 

 

 

 

 

19 December 2019

** Sale!! **

 

Van 19  tot 27 December GEEN VERZENDING!! 
* Je kunt wel bestellingen plaatsen en deze zullen 
daarna in volgorde van binnenkomst verzonden 
worden. 


Fijne Feestdagen! 

 

 

 

 

14 December 2019

PRE-SALE

Van 14 tot 19 December 12:00uur ; 
15% korting op 1 stuk met code; 1stuk
25% korting op 2 stuks met code; 2stuks
33% korting op 3 stuks of meer met code; 3stuks
- vergeet de kortingscode niet in te vullen!
- kortingen gelden niet op al eerder geplaatste bestellingen en zijn niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

Wil je je pakjes nog voor de kerst binnen hebben? Bestel dan deze week nog voor Donderdag 19 December 12 uur smiddags, want daarna zal er tot en met Vrijdag 27 December niet verzonden worden. 

 

 

 

 

23 juni 2019

De sale is begonnen! 

De mooie nieuwe herfst collecties zijn al bijna onderweg en dus zakte de prijzen in de webshop! We maken graag wat ruimte... helpen jullie mee?

 

10 juni 2019

 

Presale!

Jawel, wij maken langzaam aan vast plaatst. Voor de prachtige nieuwe herfstcollecties die nu allemaal onder de naaimachines liggen. En hoewel de zomer items daardoor nog niks minder mooi zijn geworden, mogen ze toch voor een iets kleiner prijsje weg. Speur jij nog even door onze 'rekjes' naar wat pareltjes in de juiste maat?

Vanaf 3 stuks krijg je 30% korting op de 'nog niet afgeprijsde' items! 
Gebruik de code;  presale30  in je winkelmandje!

 

 

 

 

 

 

1 januari 2019

Wintersale!!

De mooie nieuwe lente collecties zijn al onderweg en dus zakte de prijzen in de webshop! We maken graag wat ruimte... helpen jullie mee?

10 December 2018

Is het bij jullie thuis ook al zo gezellig? Al die lichtjes, kaarsjes, mooie gedachten en verhalen... De dagen aftellend naar kerstmis, doen wij het graag rustig aan thuis. Er is al zoveel drukte rondom de feestdagen, binnen het gezin gaan we dan weer even extra op standje 'samen'. Meer samen lezen, meer gezelschapspelletjes, samen koken en samen knutselen (langer in pyjama's ;) Oh! Die zijn vanaf volgend seizoen ook weer in de winkel te vinden!). Alles gewoon net even een tikje 'meer' <3. 

Ook in de webshop, komt er een tikje meer > we maken ruimte voor al die mooie nieuwe collecties voor straks in Januari! Daarom;

 

 ** !!! 30 % korting !!! **

* Met kortingscode; presaleaw18
* Bij bestellingen vanaf 40 euro
* Bij bestellingen van 4 producten of meer
* korting geldt op niet afgeprijsde artikelen!
* korting geldt niet op reeds geplaatste bestellingen
 

Er is nog zoveel moois te vinden! Grijp jij dat laatste maatje mee? Nog voor onder de boom? Aanvulling van de wintergarderobbe nu het weer koud is? Of gewoon alvast voor straks, als de zon weer komt? Kijk maar, je vind vast iets moois!
En nu op naar Kerst!

Lieve Groet,
Esther (vanuit New Jersey) en Liesbeth (vanuit Eindhoven)

 

4 januari 2018

Jawel; De SALE gaat nog steeds vrolijk door! Ook in het nieuwe jaar.
Nu met nog wat prijsverlagingen hier en daar. Veel struinplezier, je vindt vast nog wel wat moois.

Wij wensen jullie een Kleurrijk en avontuurlijk 2018 samen! Maak er een jaar van vol mooie herinneringen, grootse ontdekkingen, entense lachbuien en echte aandacht voor de mensen de je liefhebt. <3

Liefs, 
Esther en Liesbeth

17 december 2017

Nog een paar dagen kans om te bestellen in onze DecembersaleGeen 2 + nog wat of vanaf 3 zoveel % ... Gewoon Sale!
Nam je al een kijkje tussen onze mooie afprijzingen?  Waarom nu al? Omdat we maar verzenden tot 16 December 12.00uur smiddags!! Daarna komt onze verzendjippie voor 2 weken naar New Jersey, USA om de kerst hier in Amerika door te brengen (ken je ons verhaal niet? Voor interesse; check onze, een beetje verwaterde blog of instagram :) ) 

Wil je nog wat mooist inkopen voor onder de kerstboom; bestel het dan nog deze week! Alles wat vanaf 16 December 12.00 wordt besteld, gaat namelijk pas weer vanaf 1 januari 2018 op de post...

Er is nog zoveel moois te vinden! Grijp jij dat laatste maatje mee? Nog voor onder de boom? Aanvulling van de wintergarderobbe nu het zo koud is? Of gewoon alvast voor straks, als de zon weer komt? Kijk maar, je vind vast iets moois!
En nu op naar Kerst!

Lieve Groet,
Esther (vanuit New Jersey) en Liesbeth (vanuit Eindhoven)

 

9 juli 2017

*** LET OP!! ***

Laatste kans om je bestelling nog voor onze zomerpauze binnen te hebben! Alles wat vrijdag 21 juli na 1uur binnenkomt aan bestelling gaat pas weer na onze vakantie de deur uit... 22 juli tot 12 augustus gaan de voetjes omhoog op de camping. Of juist op de pedalen lekker fietsend... of toch stappend.... in ieder geval, staan ze niet tussen de voorraad van Jippiejajee! :) 

Raar maar waar, de eerste herfstcollecties komen al bijna weer de winkel in en dan hebben wij graag wat plekjes vrij in onze voorraadkasten. Daarom, hebben we de prijzen nog een beetje verlaagd en krijg je nu, bij bestellingen boven de 100 Euro nog 10% extra korting!!!
Vul je daarvoor even de code;
extrazomer10 
in?!
Er zijn nog allerlei fijne printjes, wapperende rokjes, luchtige jumpsuits en kekke shirtjes te vinden. Al zijn er van een heel aantal items nog maar een aantal maten beschikbaar! Even neuzen dus.

Enjoy! 

13 juli 2017

Raar maar waar, de eerste herfstcollecties komen al bijna weer de winkel in en dan hebben wij graag wat plekjes vrij in onze voorraadkasten. Daarom, hebben we de prijzen nog een beetje verlaagd en krijg je nu, bij bestellingen boven de 100 Euro nog 10% extra korting!!!
Vul je daarvoor even de code; extrazomer10   in?!
Er zijn nog allerlei fijne printjes, wapperende rokjes, luchtige jumpsuits en kekke shirtjes te vinden. Al zijn er van een heel aantal items nog maar een aantal maten beschikbaar! Even neuzen dus.

Wil je je bestelling snel hebben? Bestel dan voor donderdag 20 juli, want alles wat vrijdags na 1uur binnenkomt aan bestelling gaat pas weer na onze vakantie de deur uit... 22 juli tot 12 augustus gaan de voetjes omhoog op de camping. Of juist op de pedalen lekker fietsend... of toch stappend.... in ieder geval, staan ze niet tussen de voorraad van Jippiejajee! 

www.jippiejajee.nl

Enjoy! 

22 Juni 2017

En we starten de sale met een t-shirtjes parade!! Vul je garderobe aan met fijne kleurtje en heerlijke printjes vanaf 14 euro

 

 

 

 

 

dec 2016              Sale!!! - Onze Winter Sale is begonnen!!

Jawel; Sale met een hoofdletter! Zowel voor de mooie kortingen, als ook voor de ruime keus nog. Veel struinplezier, je vindt vast nog wel wat moois.

 

En nadat je die leuke bestelling geplaatst hebt, duik de voorraadkast eens in. Heb je nog wat bloem, zout en een lepeltje olie in huis? Tada! Daar is je gezellige middagknutsel met de kinderen. Heerlijk ouderwets een bol brooddeeg maken met ze. Je kunt ze dit makkelijk zelf laten doen met deze receptkaart die ik ooit maakte voor mijn kleuterklas. Er staan duidelijke pictogrammen op en de kinderen vinden het heerlijk om hier zelf wat mee te mogen rommelen. Wanneer het deeg klaar is, kun je ze natuurlijk puur natuur hier figuurtjes mee laten maken. Dit is vooral voor de oudere kinderen leuk, kransen vlechten, dieren of poppetjes kneden. Maar voor de jongere kinderen kunnen koekvormpjes een uitkomst zijn. Toevallig heb ik gisteren met de 12 peuters uit mijn zoontjes klas nog erg leuke hangers voor in de kerstboom gemaakt (ja, ook zij maakten het deeg zelf!). Wat vormpjes en smeltkralen om te versieren en je hebt gegarandeerd een mooi resultaat! Zij blij, jij blij! En zeg nou zelf, best retro toch? 

Wij wensen jullie in ieder geval veel plezier en alvast hele fijne feest- en vakantiedagen samen! <3

Liefs, 
Esther en Liesbeth

27 Mei 2016

In verband met ons babyverlof nemen wij een kleine break om ons 4de cowboytje te verwelkomen! :)

!!! Tijdelijk geen verzending 1 juni - 17 juni  !!!

Bestellingen geplaatst vanaf Woensdag 1 juni worden pas weer 18 juni ingepakt en verzonden (in volgorde van binnenkomst). Er kan wel gewoon besteld worden in de tussen tijd. Je maakt dan gebruikt van onze vroege salesprijzen en krijgt 5 % korting op je hele order!! Dus;
 

woensdag 01-06-2016 >>> vrijdag 17-06-2016 
 

* vervroegde Salesprijzen! :)
* 5 % korting met code ; babyverlof
* je pakket wordt verzonden vanaf 18 juni 


Heb je je product eerder nodig? Plaats dan de komende dagen je bestelling nog, zodat het tijdig verzonden wordt.

 

tapeSter.jpg

18 Maart 2016

* nieuwsbrief; http://bit.ly/1RrcyI5

!!! Tijdelijk geen verzending 23 Mrt - 7 apr !!!

Bestellingen geplaatst vanaf Woensdag 23 Maart 12 uur worden pas weer vanaf vrijdag 8 april verzonden (in volgorde van binnenkomst). Er kan wel gewoon besteld worden in de tussen tijd. Je betaald dan geen verzendkosten en krijgt 5 % korting op je hele order. Dus;
 

woensdag 23-3-2016 >>> donderdag 7-4-2016 
 

GRATIS verzending!
* 5 % korting met code ; VERTRAGING
* je pakket wordt verzonden vanaf 8 april


Heb je je product eerder nodig? Plaats dan de komende dagen je bestelling nog, zodat het tijdig verzonden wordt.

tapeSter.jpg

 

Een kleine blik in het 'waarom' ;)

Zoals vele vaste klanten en volgers via Social Media wel weten wordt Jippiejajee! op dit moment vanaf 2 lokaties gedraaid; Eindhoven, waar alle voorraad ligt en alles verzonden en met veel liefde ingepakt wordt en New Jersey, USA, waar alle administratie, online communicatie en alle andere zaken rondom het webwinkel gebeuren geregeld wordt. Waar Jippiejajee! begon als een eenmans-initiatief van mij, Esther (vanaf het begin overigens met de nodige liefdevolle hulp van vele vriendjes en familie), zijn er inmiddels een aantal vaste extra handen! Liesbeth, mijn mama, die de voorraad- en verzendzaken regelt vanuit Eindhoven. Hier en daar geholpen door Cor, mijn vader, met het wegbrengen van pakjes en mijn broertjes + liefste schoonzusjes met aanpakken en tellen van nieuwe leveringen; Rick & José en Roy & Inge. 

Nu is Liesbeth al een keer komen kijken in ons expat-onderkomen in Paramus, New Jersey, maar Cor en alle broers en 'zusjes' nog niet. De komende tijd mogen wij hun onze prachtige omgeving hier gaan laten zien en daar kijken ik, Machiel en onze 3  ( bijna 4!) cowboys erg naar uit.

Wil je meer weten over ons expatavontuur? Je kunt ons volgen op 
Instagram of Facebook!

 

 

Juni 2015 - Zomersale!

Zinderende ZomerSale! Kijk snel tussen de vele heerlijke items die nog te vinden zijn op de site! Genoeg leuke shirtjes, jumpsuits, jurkjes en shorts om van deze hittegolf te gaan genieten.

Groetjes van mijn Cowboys en mijzelf, uit een zonnig New Jersey! #Sandyhookbeach (hierboven)

 

24 april 2015;

Ons Expat avontuur!

Sommige van jullie weten dit al, voor andere zal het helemaal nieuw zijn; Ik ga met mijn 4 Jippiejajee Cowboys (1 grote en 3 kleine:) ) verhuizen naar New Jersey! Jawel, helemaal naar Amerika! Voor 2 jaar gaan wij daar de Amerikanen laten zien wat bakfietsen zijn, hoe stroopwafels proeven en hoe (on)gezond wij Nederlanders ontbijten met hagelslag! Onze 3 jongens gaan de Engelse (Amerikaanse) taal oppikken, genieten van al het groen van de omliggende National Parks en 4 echte seizoenen; dus echt warme zomers, en pakken met sneeuw in de winter! 

(je ziet het al aan alle !! >>> wij zijn enthousiast en hebben er zin in!)

Dit betekent uiteraard voor dit moment lichte stress hier en daar, heel wat papierwerk te regelen, inpakken-uitzoeken-weggooien-opruimen maar ook dat er wat zal veranderen bij Jippiejajee! Gaan we dan stoppen? Nee! Gelukkig niet. :D Daarvoor vind ik het veel te leuk en heb ik er veel te veel energie en enthousiasme ingestopt de afgelopen jaren.  Het betekent wel, dat er geen markten of beurzen meer gedaan worden de komende tijd, dat ik al het online werk, beantwoorden van jullie mails op Amerikaanse tijden zal gaan doen en niet altijd meer direct kan klaarstaan met een reactie. Uiteraard zal ik mijn best doen om alles wel zo snel mogelijk te behandelen. En ... dat ik een grote hulp krijg bij het verzenden van al jullie pakjes!! Voor de marktbezoekers vast een bekend gezicht; mijn lieve mama! Zij gaat voor mij de voorraad beheren en de spulletjes net zo netjes als altijd jullie kant opsturen.

Vind je het leuk om ons avontuur te volgen? Dat kan uiteraard via de Facebook-pagina, via Instagram, maar ook via ons Blog 

Komende week gaan mijn man en ik alvast kijken daar in het Lakedistrict, Bergen County, vlak boven New York. We mogen op 'previsit', om een huis te regelen, scholen te bekijken, bankrekeningen te open en een beetje de buurt te verkennen. Dat betekent dat er geen pakketjes verzonden zullen worden tussen 25 april en 3 mei. Daar staat tegenover dat je wel fijn met korting kunt shoppen en dat alles wat binnen deze week besteld is, 4 mei gratis verzonden zal worden! (binnen Nederland, naar België kost iedere zending €1,55)

Een Previsit-Sale dus!
* Alles met 10 % korting met de code; previsit
* Koop je 3 stuks of meer? Krijg je 15 % korting met de code; previsit3 

En dan dus ook nog die gratis verzending! Best een klein feestje dus! Precies het goede moment om die zomergarderobbe weer te vernieuwen en aan te vullen! Zoveel leuke shirtjes, tuniekjes, en pakjes kwamen hier binnen de afgelopen weken :)

Feelgood Market Eindhoven Strijp-S

Zondag 17 Augustus zijn we met Jippiejajee! te vinden op de altijd bruisende Feelgood Market in Eindhoven. Van 12.00-18.00uur op het Ketelhuisplein/Klokgebouw Strijp-S. Wil je een van onze producten graag even voelen, live bekijken voor je het koopt? Stuur ons dan een berichtje, dan zorgen we ervoor dat we het zeker bij ons hebben!

 

 

23 april 2014

Lily-Balou in the spotlight op Jippiejajee! Van 23 tot 30 April is alles van Lily-Balou bij ons mooi rond geprijsd. Snuffel eens rustig rond tussen alle heerlijke printjes en fijne shirtjes die we nog in de shop hebben. Perfect voor dat zonnetje komende week!
 

januari 2014

Nieuwe lentecollectie Maxomorra online! Mooie nieuwe prints en een nieuw item; het Zipjacket!

 

 

 

4 oktober 2013

Tada! Onze derde 'cowboy' is geboren! Jippiejajee!! Roaz is 1 oktober geboren met 3880gr en 51cm en doet het hartstikke goed! 

tapeSter.jpg

oktober 2013

De nieuwe wintercollectie van Maxomorra is binnen! Vol met nieuwe, leuke, speelse printjes die kinderen zeker gaat aanspreken. Flamingo's, uiltjes, bomen, traktoren, auto's en vrachtwagens! Te leuk, en zoals gewoonlijk, super kleurrijk! 

Maxomorra heeft aan deze lijn extra elastaan toegevoegd waardoor de kleding nog soepeler valt, makkelijker aan te trekken is en dus meer draagcomfort biedt. 

Bij de jumpsuits zien we dit seizoen drukknoopjes tot onderaan, over 1 van de broekspijpjes. Erg praktisch met aantrekken, zowel voor jou, als voor je kleintje.

tapeSter.jpg

16 september 2013

Vanaf vandaag staan we op Citymom! CITYMOM.nl is de hotspot website voor (bijna) moeders in de stad. Je vindt er alle dienstverleners en kindvriendelijke plekken in de buurt, de leukste websites en het laatste nieuws. 

CITYMOM.nl heeft een uitgebreide website guide: www.citymom.nl/website-tips/. Hier zijn de beste websites voor moeders verzameld. Jippiejajee! staat in maar liefst 4 verschillende categorieën;  accessoiresbabykledingkinderkleding en kinderkamer! Leuk!

562784_520318498045476_1449003396_n.jpg

tapeSter.jpg

15 september 2013

Linda Bierens is de eerlijke winnaar van onze eerste Like-Share-Win actie! Ze heeft gekozen voor de leuke Jumpsuit Sheeps van Sture&Lisa en deze is inmiddels naar haar onderweg! Veel plezier ermee en we zijn natuurlijk erg benieuwd hoe het haar nieuwe aanwinst zal staan!

1240416_519902341420425_442764937_n.jpg

tapeSter.jpg

4 september 2013

Er is nu een  'Laatste stuks'  pagina! Hier vindt je alle items waar we nog maar 1 of 2 stuks van hebben. De maten staan meteen in de titel vermeld. Dit scheelt onnodig klik-werk tijdens het zoeken naar de juiste maat. Binnenkort hopen we ook een zoekfunctie toe te kunnen voegen die het direct mogelijk maakt om te zoeken op maat, maar voor nu... Een kleine hulp! 

tapeSter.jpg

25 augustus 2013

De nieuwe collectie van Maxomorra is binnen! Vol met nieuwe, leuke, speelse printjes die kinderen zeker gaat aanspreken. Vosjes, raceauto's, dino's, appels, paddestoelen en herfstige blaadjes! Te leuk, en zoals gewoonlijk, super kleurrijk! 

Maxomorra heeft aan deze lijn extra elastaan toegevoegd waardoor de kleding nog soepeler valt, makkelijker aan te trekken is en dus meer draagcomfort biedt. 

Bij de jumpsuits zien we dit seizoen drukknoopjes tot onderaan, over 1 van de broekspijpjes. Erg praktisch met aantrekken, zowel voor jou, als voor je kleintje.

in the picture maxo herfst.jpg

tapeSter.jpg

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2013 - 2024 Jippiejajee! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel