Privacy Statement

Persoonsgegevens
Jippiejajee verwerkt persoongegevens van u wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Dit is nodig om de bestelling te kunnen versturen naar het juiste adres en de juiste persoon. Het gaat hierbij om uw naam, adresgegevens, woonplaats (NAW-gegevens), emailadres en wanneer u deze invult ook uw telefoonnummer. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandeling van uw order en voor het opbouwen van de klantrelatie die hieruit voortvloeit. Wij zullen uw gegevens niet aan derden ter beschikking stellen, anders dan al automatisch gekoppeld aan onze webshop (zie hiervoor onder). 

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u er bij ons voor kiezen om onze nieuwsbrief te ontvangen. Uw emailadres komt dan in onze mailinglist bij LaPosta waardoor u op de hoogte gehouden wordt van nieuwe collecties, speciale acties, vernieuwingen en de uitverkoop. Onder iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om zich af te melden en te worden verwijderd van deze lijst. U kunt ons ook een mailtje sturen om van de lijst verwijderd te worden. Wij zullen dit dan in alle discretie en zo snel mogelijk (uiterlijk 4 weken) doen.             

Delen van gegevens
Jippiejajee verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van onze dienstverlening of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (denk hierbij aan de belastingdienst).
* Omdat onze webwinkel gebruikt maakt van de Mijnwebwinkel base, staan op hun server alle gegevens opgeslagen. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 
* Ook is onze webwinkel gekoppeld aan Google Analytics, waarmee we onze bezoekersaantallen kunnen volgen,  en zien welke pagina's het meest bekeken worden en dergelijke.
* Verder kunt u vanaf onze site foto's en plaatjes opslaan op Pinterest of Facebook. Wanneer u deze gebruikt, worden daar door de genoemde partijen ip-adressen aan gekoppeld.
* Betaaldiensten; Wanneer u tijdens het bestellen kiest voor betaling met Sisow of Paypal, krijgen zij uw gegegevens.
* Pakkerverwerking; Wanneer wij uw bestelling met een track&Trace code versturen komen uw adresgegevens in het bestand van MyParcel en PostNL te staan waardoor uw pakket te traceren valt. 

Cookies
Wanneer u er voor kiest Cookies toe te laten op uw computer, telefoon of tablet, slaat deze ook gegevens en afbeeldingen op. Wij maken uitsluitend gebruik van technische en functionele cookies, puur om de website correct en onbelemmerd weer te geven. U kunt deze cookies wissen van uw telefoon, computer of tablet in uw eigen internetbrowser.

Ons adressenbestand kan verder niet worden opgevraagd door derden. Mochten onze gegevens door onmacht alsnog in handen van derden komen, dan is Jippiejajee daar niet aansprakelijk voor. Wij doen er alles aan om uw gegevens te beschermen en prive te houden.

In verband met belastingaangiften moeten wij ordergegevens een heel aantal jaren bewaren. Daarin zijn automatisch ook uw persoonsgegevens dus verwerkt. Tot 7 jaar na het plaatsen van uw order staan deze daarom in ons systeem.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@jippiejajee.nl Wanneer u het gevoel heeft dat er niet juist met uw gegevens is omgegaan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen of wilt u inzage in uw persoonsgegevens, neem dan contact op met ons;

info@jippiejajee.nl

Jippiejajee!

Vestigingsadres; 
Zwaluwstaartweg 43
5641GW Eindhoven
+1 201-4174140
KvK-nummer: 58153160

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Gastenboek

  • 25-07-2020 - Mijn bestelling, een longsleeve van Maxomorra was er de dag...  lees meer
  • 11-07-2020 - De longsleeves voor mijn zoontjes zijn super snel geleverd en...  lees meer
  • 30-06-2020 - Snel geleverd,goede kwaliteit.Leuke webshop kom zeker terug lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2020 Jippiejajee! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel