Privacy Statement

Persoonsgegevens
Jippiejajee verwerkt persoongegevens van u wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Dit is nodig om de bestelling te kunnen versturen naar het juiste adres en de juiste persoon. Het gaat hierbij om uw naam, adresgegevens, woonplaats (NAW-gegevens), emailadres en wanneer u deze invult ook uw telefoonnummer. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandeling van uw order en voor het opbouwen van de klantrelatie die hieruit voortvloeit. Wij zullen uw gegevens niet aan derden ter beschikking stellen, anders dan al automatisch gekoppeld aan onze webshop (zie hiervoor onder). 

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u er bij ons voor kiezen om onze nieuwsbrief te ontvangen. Uw emailadres komt dan in onze mailinglist bij LaPosta waardoor u op de hoogte gehouden wordt van nieuwe collecties, speciale acties, vernieuwingen en de uitverkoop. Onder iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om zich af te melden en te worden verwijderd van deze lijst. U kunt ons ook een mailtje sturen om van de lijst verwijderd te worden. Wij zullen dit dan in alle discretie en zo snel mogelijk (uiterlijk 4 weken) doen.             

Delen van gegevens
Jippiejajee verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van onze dienstverlening of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (denk hierbij aan de belastingdienst).
* Omdat onze webwinkel gebruikt maakt van de Mijnwebwinkel base, staan op hun server alle gegevens opgeslagen. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 
* Ook is onze webwinkel gekoppeld aan Google Analytics, waarmee we onze bezoekersaantallen kunnen volgen,  en zien welke pagina's het meest bekeken worden en dergelijke.
* Verder kunt u vanaf onze site foto's en plaatjes opslaan op Pinterest of Facebook. Wanneer u deze gebruikt, worden daar door de genoemde partijen ip-adressen aan gekoppeld.
* Betaaldiensten; Wanneer u tijdens het bestellen kiest voor betaling met Sisow of Paypal, krijgen zij uw gegegevens.
* Pakkerverwerking; Wanneer wij uw bestelling met een track&Trace code versturen komen uw adresgegevens in het bestand van MyParcel en PostNL te staan waardoor uw pakket te traceren valt. 

Cookies
Wanneer u er voor kiest Cookies toe te laten op uw computer, telefoon of tablet, slaat deze ook gegevens en afbeeldingen op. Wij maken uitsluitend gebruik van technische en functionele cookies, puur om de website correct en onbelemmerd weer te geven. U kunt deze cookies wissen van uw telefoon, computer of tablet in uw eigen internetbrowser.

Ons adressenbestand kan verder niet worden opgevraagd door derden. Mochten onze gegevens door onmacht alsnog in handen van derden komen, dan is Jippiejajee daar niet aansprakelijk voor. Wij doen er alles aan om uw gegevens te beschermen en prive te houden.

In verband met belastingaangiften moeten wij ordergegevens een heel aantal jaren bewaren. Daarin zijn automatisch ook uw persoonsgegevens dus verwerkt. Tot 7 jaar na het plaatsen van uw order staan deze daarom in ons systeem.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@jippiejajee.nl Wanneer u het gevoel heeft dat er niet juist met uw gegevens is omgegaan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen of wilt u inzage in uw persoonsgegevens, neem dan contact op met ons;

info@jippiejajee.nl

Jippiejajee!

Vestigingsadres; 
Zwaluwstaartweg 43
5641GW Eindhoven
+1 201-4174140
KvK-nummer: 58153160

© 2013 - 2018 Jippiejajee! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.